2023 Nordstrom Anniversary Vânzare: Când este, ce să cumperi, precum și mai multe!

Aud. 2022 Actualizare: Vânzarea aniversară Nordstrom s -a încheiat pentru anul, cu toate acestea, rămâneți la curent pentru următoarea vânzare uriașă. Nu este familiarizat cu NAS? Inspectați această pagină pentru mult mai multe informații despre motivul pentru care este cea mai bună vânzare a anului.) Indicație pentru ca newsletter -ul nostru să rămână în topul tuturor vânzărilor majore de îmbrăcăminte de lucru sau să inspectați rotunjirea noastră despre cele mai recente vânzări la îmbrăcăminte de lucru!
Când este vânzarea aniversară Nordstrom 2022?
Vânzarea aniversării Nordstrom este disponibilă pentru diferite grupuri în momente diferite, în funcție de faptul că sunteți cardmember, precum și care este „statutul” dvs. Iată informațiile de la Nordstrom:

Deoarece pictogramele, precum și ambasadorii trebuie să cheltuiască foarte mult pentru a obține această afecțiune (15.000 USD web, precum și 5.000 USD net), data corespunzătoare pentru mulți deținători de carduri Nordstrom pentru vânzarea aniversară Nordstrom 2022 este 9 iulie 2022.

Vânzarea este disponibilă tuturor la 15 iulie 2022.
Această publicație include legături de afiliere, precum și Corporette® pot face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Care este previzualizarea vânzării aniversară Nordstrom 2022?
Nordstrom a făcut de obicei un catalog special pentru a reduce rata de interes a oamenilor în articolele de vânzare, însă, deoarece 2021 catalogul a fost o previzualizare pe internet. Încă nu puteți cumpăra lucruri, cu toate acestea, puteți vedea orice va fi la vânzare la acest link (și adăugați produse pe lista dvs. de dorințe pentru o simplă cumpărare mai târziu). Puteți inspecta toate alegerile noastre din vânzare la acest link.

Când pot cumpăra vânzarea aniversară Nordstrom 2022?
Pentru vânzarea aniversară din 2022, Nordstrom a restricționat accesul timpuriu la câștiguri la nivelurile de carduri Nordstrom, precum și chiar și în mare măsură de niveluri. Acei deținători de carduri care au cheltuit mult mai mult de 15.000 de dolari în achiziții nete (pictograme) au primit cel mai timpuriu acces, începând cu 6 iulie 2022, în timp ce ambasadorii (5k USD) au acces la câștig la 7 iulie 2022. Influencerii (500 USD+) au acces la câștig la 9 iulie 2022.
Vânzarea se va deschide pentru toată lumea pe 15 iulie 2022 – dacă rămâne ceva. Puteți face clic pe acest link pentru a obține mult mai multe detalii despre vânzare; De asemenea, există un link pe pagina respectivă în care puteți inspecta ce condiție aveți. (Poate că trebuie să vă conectați.)

Care este vânzarea aniversară Nordstrom 2022?
Vânzarea aniversară Nordstrom (sau NAS) este o vânzare de vară o dată pe an, unde Nordstrom marchează un nou produs de toamnă pentru o perioadă restrânsă. Spre deosebire de alte vânzări, care se concentrează pe eliminarea mărfurilor vechi, vânzarea aniversară Nordstrom vă oferă tarife de reducere la produsul nou de toamnă, deoarece lovește rafturile.
Iată toate alegerile noastre din vânzarea aniversară Nordstrom din 2022!

Stai ce? Într-adevăr? Produs nou de toamnă la vânzare?
Da, cu adevărat. Acesta este motivul pentru care vizitatori ca această vânzare – există o mulțime de dimensiuni, precum și culori disponibile; Toate sunt tendințele prezente, forme, lungimi, precum și culori; Pe lângă faptul că, în general, este un moment fantastic pentru a vă aproviziona cu lucruri fundamentale, de la îmbrăcăminte la încălțăminte până la pungi până la costume, de la alegerile planului bugetar până la piese de investiții. Am rotunjit cea mai bună lenjerie pentru a cumpăra la Nordstrom pe baza evaluărilor cumpărătorilor; De asemenea, poate doriți să inspectați rotunjirea noastră dintre cele mai bune denim pentru a purta pentru a lucra.

Ce va fi inclus în vânzarea aniversară Nordstrom 2022?
Puteți inspecta toate alegerile noastre din vânzarea cel mai bine aici! În general, alegerea este puțin diferită în fiecare an, așa că rămâneți la curent chiar aici (sau, chiar mai bine, indicație pentru newsletter -ul nostru!) Pentru alegerile noastre pentru vânzarea aniversară Nordstrom din acest an. Brandurile de îmbrăcăminte de lucru pe care le -am văzut au reprezentat foarte mult în trecut includ Halogen, Vince Camuto, Boss, Sam Edelman, Eliza J, Hanky ​​Panky, Chantelle, Natori, Wacoal, Lafayette 148 New York, Tory Burch, Teoria, Zella, de asemenea mai mult. (Puteți vedea cele mai bune alegeri NAS din anii precedenți aici!)

Cum obțin acces timpuriu la vânzarea aniversară Nordstrom din 2022?
Dacă aveți un card de beneficii Nordstrom sau un card de rating Nordstrom, puteți face cumpărături timpuriu. Puteți indica aici pentru un card de beneficii. (Puteți verifica gândurile noastre mai vechi cu privire la beneficiile cardului de rating de credit Nordstrom – este încă unul dintre puținele „carduri de magazin” pe care le folosesc.)
(AVERTIZARE Dacă nu aveți acces timpuriu: Lucrurile oferă!)

Ar trebui să cumpăr 2022 NAS pe internet sau la magazin?
Sunt echipa pe internet, în general, tot timpul, însă în special cu Nordstrom, deoarece oferă transporturi complete gratuite, precum și returnări total gratuite (pentru a nu spune nimic despre o politică de returnare fantastică!). Începând cu 2022, nu există nicio limită finală a returnărilor, cel puțin pentru produsele cu etichete încă pornite. (Întotdeauna îmi place că Nordstrom vă oferă preplătit reTotuși, întoarceți etichetele, așa că tot ce trebuie să faceți este să scădeți pachetele mai mari la contorul poștal – nu trebuie să evaluați nimic, să stați la coadă sau să vorbiți cu lucrătorul poștal.) Asta nu trebuie să afirmați Profitați de Nordstrom – după cum notează: „Vom face cel mai fin pentru a avea grijă de clienți, precum și pentru a le oferi cu ei în mod echitabil; Solicităm ca clienții noștri să ne trateze relativ relativ. ”
Acestea fiind spuse, dacă doriți cu adevărat lucrurile dvs. astăzi, rețineți că Nordstrom oferă o alegere „pickup în magazin”-în funcție de magazinul dvs. regional, pot chiar oferi preluare de bord, unde vă aduc. Puteți descoperi magazinul dvs. regional aici.

Evaluare de credit foto în partea de sus: Domeniu public.
Evaluare de credit foto pentru PIN: WPCPEY.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *